ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΟΥΡΙ 2018!


Διανύουμε ήδη την περίοδο των Χριστουγέννων πλάι στα αγαπημένα μας πρόσωπα και ετοιμαζόμαστε για μια νέα χρονιά, με την ελπίδα να είναι ακόμα καλύτερη για όλους!

Το All4parents σας εύχεται για το νέο χρόνο με ένα ξεχωριστό χειροποίητο δώρο...ένας τυχερός νικητής ή μια τυχερή νικήτρια θα κερδίσει ένα κρεμαστό κόσμημα γούρι για το 2018!


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  1. To All4parents κάνει διαγωνισμό και προσφέρει σε μια τυχερή ή σε έναν τυχερό ένα κρεμαστό κόσμημα γούρι για το 2018! Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά αμέσως μετά τη λήξη του διαγωνισμού και το όνομα του νικητή ή της νικήτριας θα δημοσιευτεί στο παρόν post και θα ειδοποιηθεί με e-mail για να επιβεβαιώσει τα στοιχεία του ώστε να λάβει το δώρο του. Σε περίπτωση που ο νικητής ή η νικήτρια δεν επικοινωνήσει μαζί μας εντός 3 (τριών) ημερών, η κλήρωση θα γίνει ξανά.
  2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο (κάτοικος Ελλάδος), άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών του "All4parents" καθώς και των συγγενών μας Α΄ βαθμού, κάνοντας like στη σελίδα μας, αφήνοντας ένα σχόλιο, κοινοποιώντας το διαγωνισμό και συμπληρώνοντας τη φόρμα.
  3. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε αφήσει ένα έγκυρο e-mail, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. 
  4. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του www.random.org
O διαγωνισμός θα δέχεται συμμετοχές μέχρι την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018!

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό:




1. Κάντε Like (Μου αρέσει) στη σελίδα μας στο Facebook εδώ.



2. Κοινοποιήστε δημόσια τη φωτογραφία του διαγωνισμού και αφήστε μας το σχόλιό σας.




3. Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα.



Καλή επιτυχία!!


Σχόλια